Friday, 19 August 2011

I admit that's my mistake...

Aku rasa lame da aku tak update entri kat blog aku ni. Sebab aku tak de laptop kan. Nak buat macam mane. Lately aku rasa tak sedap badan. Mungkin sebab cuaca. Kejap cuaca telalu panas, kejap cuaca sejuk. Sakit tekak jangan kira la kan. Perit je tekak ni. Aku rasa da lame kot aku sakit tekak sampai kene makan antibiotik. Hari ni pon sekarang ni pon aku rasa tak sedap badan ngan tekak lagi ni. Aku pon da mula rasa tanda-tanda nak selsema. Arrgghh!! Time puasa camni la nak datang demam ni. Shuhh!!! Sejak aku demam ni pon aku tak tau la aku ni yang cepat terasa hati ngan si dia. Aku rasa nak merajuk ngan mara je ngan dia. Aku tau die penat sebab baru balik Malaysia. And I understand if he needs time to get used with the time. Ye la beza 6 jam kan. Tapi jangan la asyik tido je awak. Cian saya la. And I get it if u need time to spend with your family. Lame da tak jumpe kan. Saya faham. But just tell me. Jangan la buat saya dok tunggu mane la awak tak bbm saya. Kalau saya call awak cam takde mood. Suara lemah je cam taknak cakap. Bila saya tanya awak cakap tak de ape-ape. Saya tunggu awak balik terawih, tiba-tiba awak cakap awak ngantok nak tido. Hurmm. Saya rindu awak. And I need my Mr Teddy back. Saya tau saya salah bila saya tulis kat status facebook saya camtu. Saya pon ngaku saya letak picture camtu untuk buat awak marah. Tapi awak tak marah. Awak cakap awak kecewa. Coz u can't say NO to me. Bila awak cakap awak kecewa, saya pon kecewa. Saya kecewa sebab saya kecewakan awak.  And I cried when u said so. It's hurt me a lot. I'm sorry. I admit that's my fault. Tapi kalau saya tak buat macam tu awak tak mesej saya. And I miss u a lot!!




 I'm really truly sorry that I did that.  And sekarang saya still rasa cam awak da tak macam dulu. Da tak manje da. Da tak gurau macam selalu. Da takde hehe haha awak da. Mungkin awak kecewa sangat ngan ape yang saya buat. Saya takde niat pun yang saya nak buat awak kecewa. I just miss u soo much! I really do. And I'm sorry once again. I  don't want to lose you. Then bila awak tanya saya yang saya rasa awak boleh bimbing saya ke tak, saya yakin awak boleh bimbing saya. Tapi awak cakap awak tak yakin. Sebab apa yang awak cakap saya tak pernah dengar. Well u don't know how i was before. I already told u how i was before. Lagi teruk. But when i'm with u, I'm trying to be a better person. For myself and for u. Tapi ntah lah. I really hope that we will be like we used to be. I really miss when u called me sayaannggg. I love u and still love u and always be loving u.









just saying : jangan jadi degil + keras kepala.

Monday, 8 August 2011

Kebizian melanda

Ooowwwhhhhh! Lately aku sangat busy memandangkan client ni tak abes-abes dok sibok tanya bos aku bila drawing rumah die nak siap. Hello! Rumah kau tu bungalow yang sangat besar. Da la nak english style. Nak tecabot kepala hotak aku ni dok pikir camne nak buat tau! Tiap-tiap hari aku penat bile balik rumah sebab pikir nak cari idea. Huuhhhhh!! Tapi takpe, ni la baru name ade cabaran kan. Huhu. Kesian aku tengok si dia, da la bosan tak balik sini lagi sambil tunggu result belom keluar. Aku pulak busy time keje, balik keje pon aku da penat da. Tak bape jam aku bbm die. Sangat rindu kat Mr. Teddy. Nanti awak balik tau. Rindu nak jumpe.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Thursday, 4 August 2011

Nice song

Okay. Aku bukan la big fan of Shahir. Sebab dari masa dia masuk AF lagi memang aku tak minat. Then single die keluar 'Kebahagiaan dalam Perpiasahan'. Ooooo mannnnn!! Aku rasa tak kene langsung kot suara dia. Tapi bila aku dengar lagu 'Luar Biasa', then aku fikir.. Ermm not bad this song. Aku boleh dengar and suara dia kene ngan lagu ni. Nice. Good job Shahir. Sekarang aku tengah menaip pun aku tengah dengar lagu ni. Haha. Gila da aku ni dengar lagu Shahir. Kalau abang aku tau ni aku kene kutuk kot sebab dulu aku tak suke bila Shahir nyanyi. Haha. Takpe lah ape pun enjoy je la. Lagu je pon kn. Oh ya, lagi pon aku rasa memang jadi la die jadi orang gila dalam video ni... Haha!



video

Wednesday, 3 August 2011

Benda yang aku tak suka bila lepak

Hari tu aku dok lepak jalan-jalan ngan membe-membe aku. Biasa la kan kalo dok lepak-lepak ngan girlfrens. Gossiping memang tak leh nak elak. Hehe. Pastu dok pusing-pusing window shopping sikit.  Biasa la kan dok singgah tengok kasut, baju and macam-macam la. Tapi kalo da name hangout, lepak ngan membe ade je yang nak dok bawak pakwe. Nape ea? Ni aku listkan benda yang aku tak suka bila lepak.

1. Dok sms pakwe/makwe tak behenti
   



 Ok aku tak suke benda ni. Kate keluar ngan membe tapi tangan asyik la dok sms ke bbm ngan pakwe/makwe. Cam ko sorang la ade pakwe/makwe kan. Orang lain tak de la?. Kalo dok main sms ke bbm dengar orang cakap takpe, ni dok menonong je langsung tak dengar. Orang panggil pon x nyahut. Ape ko ingat aku tunggul? Nak sms pon balik umah sms la wei. Cam tak hormat orang kalau camtu. Cuba org wat ko camtu. Ape ko rase?


2. Sibok dok risau mane pakwe/makwe pegi mane
   

Ni lagi satu. Adoiyai kalo da dok lepak ngan membe,dok jalan ngan membe ko tu ape masalah ko nak risau sangat pasal pakwe/makwe ko? Diorang tu bukan kecik lagi..agak2 la kalo nk asek dok sibok je tnye kat mane. Orang lain pon ade pakwe/makwe gak la.

3. Emo ngan pakwe/makwe pastu ngan kite pon wat muke moody.


Aku nyirap kalo camni. Ko da kua nak lepak pastu gado pakwe/makwe ko xbagi kua pastu moody ngan membe. Pehal? Letak tepi la benda tu. Nyampah aku benda ni. Tapi benda ni slalu jadi bile aku hangout ngan membe pompuan. Hampeh je.

4. Ikut cakap die je nak g mane



Eeiiii. Aku geram gak ni. Aku tak suka. Kalau aku yang ajak so kene ikut aku la, Tak pon same-same la nak pegi mana. Ni tak asyik nak ikut dia je nak g mane sedangkan aku yang ajak. Eh, Lebey pulak.


5. Tak memasal kene keluarkan duit belanje member diorang


Hari tu aku terkena la pulak kan. Aku ajak dia keluar pastu dia cakap member dia nak ikut. Ok aku tak kisah. Nak aku amek pon aku ok je. Tapi kalau minum pun aku yang nak kene keluarkan duit bayar. Mak ai...melampau. Kalau takde duit ko dok diam-diam je kat umah. Takyah nak menggedik ikut keluar. Pakai je lawa mekap bagai. Bukak purse rakde duit. Hampeh.


Haa itu je kot. Kalau ade lagi nanti aku tulis lagi. Haishhh~~


Just saying : sekarang ni sume gune duit...haish~~