Thursday, 4 August 2011

Nice song

Okay. Aku bukan la big fan of Shahir. Sebab dari masa dia masuk AF lagi memang aku tak minat. Then single die keluar 'Kebahagiaan dalam Perpiasahan'. Ooooo mannnnn!! Aku rasa tak kene langsung kot suara dia. Tapi bila aku dengar lagu 'Luar Biasa', then aku fikir.. Ermm not bad this song. Aku boleh dengar and suara dia kene ngan lagu ni. Nice. Good job Shahir. Sekarang aku tengah menaip pun aku tengah dengar lagu ni. Haha. Gila da aku ni dengar lagu Shahir. Kalau abang aku tau ni aku kene kutuk kot sebab dulu aku tak suke bila Shahir nyanyi. Haha. Takpe lah ape pun enjoy je la. Lagu je pon kn. Oh ya, lagi pon aku rasa memang jadi la die jadi orang gila dalam video ni... Haha!



video

No comments:

Post a Comment